Over ons

In september 2020 werd GolfRebels gelanceerd, het merk voor sustainable golf- en vrijetijdskleding. GolfRebels begon met een webshop, maar al snel werden golfshops in Nederland én België zo enthousiast dat GolfRebels al snel in meerdere golfshops verkrijgbaar werd.

GolfRebels staat niet alleen voor stijlvolle en comfortabele golf- & golf lifestylekleding, maar ook voor duurzaamheid. Daarom breiden wij de collectie stap voor stap en houden we de meeste (goedlopende) items in onze Essentials collectie. Zo je altijd zijn of haar favoriete item scoren. Een snel wisselende collectie? Nee dus. Maar uiteraard zijn we altijd bezig om nieuwe artikelen te ontwikkelen.

DUURZAAMHEID
100% duurzaamheid is lastig maar het is wel ons streven. Bij de selectie en vervaardiging van onze producten letten wij niet alleen op uiterlijk en kwaliteit, maar telt het criteria dat het zo min mogelijk het milieu belast, enorm. Wij proberen zoveel mogelijk biologische of organische materialen te gebruiken die zorg dragen voor je huid en het milieu.

OOK BETER VOOR DE MAKERS
Waar iets moois gemaakt wordt, komen mensen aan te pas. In de kledingbranche zijn dat over het algemeen mensen die voor een laag loon onder slechte omstandigheden hard hun best doen. GolfRebels werkt met fabrikanten die bij de productieprocessen ervoor zorgen dat die mensen onder goede omstandigheden kunnen werken.

So let's: Be it, Wear it, Play it.